Το Bio μας

Η ιστορία μας, θα αλλάξει το μέλλον σας

Το webtunes.gr αποτελεί ένα νέο project σαν όνομα στην αγορά, αλλά με μεγάλη επιχειρηματική προϊστορία των δημιουργών του και μεγάλη γκάμα έργων και συνεργασιών.

Offline Δημιουργίες

Ο ένας, ο Γιώργος, με πολλά έτη στον χώρο της offline διαφήμισης, ταξιδιώτικούς οδηγούς, έντυπη διαφήμιση, οργάνωση και διαχείριση αθλητικών διοργανώσεων, ενασχόληση με υπαίθριες δραστηριότητες αλλά και μεγάλα έργα γραφιστικής φύσεως, αποτελεί τον παράγοντα εμπειρίας και εξασφάλισης ενός άρτιου αποτελέσματος στο κάθε νέο σας έργο.

Online Λύσεις

Ο δεύτερος, ο Αλέξανδρος, με φρέσκες ιδέες στον τομέα του διαδικτύου, μεγάλες και σταθερές συνεργασίες ετών με ξενοδοχεία, τουριστικά γραφεία, επιχειρήσεις λιανικού εμπορίου και παροχής υπηρεσιών αλλά και μεγάλη γνώση σε θέματα διαδικταυακών έργων είναι εδώ για να δώσει λύσεις σε κάθε σας αίτημα ανάπτυξης των πωλήσεων σας.

Έτσι, με τις online & offline λύσεις μας, σε μία all in one συνεργασία, δεν θα χρειαστείτε κάτι άλλο και πάντα με έναν ανθρώπινο χαρακτήρα στις προτάσεις μας για να μετατραπεί η ιδέα σας σε πραγματικό “success story”!

Όνομα Καταλύματος

24/7 Support

Λειτουργούμε ως μεγάλη εταιρεία, με σοβαρότητα και δεσμεύσεις σε ότι σας προτείνουμε αλλά ταυτόχρονα και με μια ανθρώπινη επαφή… είμαστε διαθέσιμοι και κοντά σας, πάντα!   

Στασιμότητα; #not

Κάθε πρότασή μας που γίνεται τώρα είναι για να κερδίσετε το μέλλον! Δεν σταματάμε όμως να παρακολουθούμε την αγορά και να σας δίνουμε συνέχεια νέες λύσεις και κέρδη!       

Μεγάλη εμπειρία σε ΕΣΠΑ

Με ένα δίκτυο συνεργατών, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να καταθέσετε τον φάκελο σας για όποιο πρόγραμμα ΕΣΠΑ εσωκλείει τις υπηρεσίες μας!

Cross-Selling Λύσεις

Η ενασχόλησή μας με πολλά είδη επιχειρήσεων, μας δίνει την δύναμη και την δυνατότητα να προτείνουμε cross-selling λύσεις. Ρωτήστε μας!    

Το όνειρό σας, ο στόχος μας!

Πραγματικά αποτελέσματα με digital και όχι μόνο εργαλεία.

Με offline και online εργαλεία και λύσεις, μπορούμε να φέρουμε έσοδα, μέσω της βελτίωσης του brand awareness σας και την συνεχόμενη βελτίωση της φήμης σας διαδικτυακά. Να βρούμε τρόπους να μειώσετε τις προμήθειες προς τρίτους και να αυξήσετε τα καθαρά σας κέρδη!

Το κάνουμε ήδη για τους συνεργάτες μας!

Ελάτε στην ομάδα μας! 

Γνωρίστε την Ομάδα μας

Τα πρόσωπα πίσω απο την επιτυχία σας

Γιώργος

 • Graphic Designer
 • Offline Solutions Expert
 • Αλέξανδρος

 • WebDesigner
 • e-Tourism Consultant
 • Δίκτυο Συνεργατών

 • "Handpicked" Συνεργάτες
 • Έκαστος στο είδος του
 • Η αλήθεια να λέγεται!

  Τι λένε οι Συνεργάτες μας;

  Θέλετε να ενισχύσετε την επιχείρησή σας;

  Στείλτε μας ένα email και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας!